Ring til os nu! (bitte!)

Jeanett KaarePartner

Tel: 40 33 59 51

Mail: [email protected]

Jeanett elsker at sætte lynhurtige streger på stort og småt. Hun er meget meget synlig, højrøstet og bliver altid centrum i en forsamling. Man ser typisk Jeanett danse og synge sig igennem hverdagen på bureauet. Armbevægelserne er store – men hun har noget at ha´ dem i.

Charlotte StougaardPartner

Tel: 28 55 47 31

Mail: [email protected]

Charlotte er indbegrebet af velovervejet og strategisk kreativitet og levende tekster. Med stor forståelse i stemmen fortæller hun os andre, at reklameskilte spændt på ryggen af vildkatte nok ikke er lige, hvad kunden er ude efter.

Mikael EspensenCreative Director

Tel: 28 86 45 88

Mail: [email protected]

Mikael snakker med kunder, finder på ting og kommenterer højlydt på alt det, vi andre laver. Ellers ved vi faktisk ikke rigtigt, hvad han foretager sig.

Johnny Østergaard PedersenGrafisk designer

Tel: 70 23 45 61

Mail: [email protected]

Når man er underviser i alt fra bodypump til step aerobic, så er det ikke kun på cykelstien, Johnny hver dag laver en ordentlig overhaling. Når det kommer til alt fra stregtegninger til animationer, arbejder Johnny med lynfart, mens vi andre kommer halsende… host… pyha… langt efter ham.

Jonas BoyerFrontend Udvikler

Tel: 41 500 007

Mail: [email protected]

Jonas er vores frontend udvikler, ekspert i at overleve hjerneoperationer og så har han faktisk flere skruer løs. Måske er det derfor, han aldrig binder sine snørebånd. Til gengæld sætter han hjemmesider op med kirurgisk præcision og snører hver eneste modstander i basket.

Rikke Heinrich JuulTekstforfatter

Tel: 70 23 45 61

Mail: [email protected]

Alt, der findes i true crime og 2. verdenskrigs regi, har Rikke set – men hun er også ret pjattet med tekster, som smelter på tungen. Hun arbejder meget koncentreret og er (lidt for) nem at forskrække. Ofte kræver det ikke mere end lidt bolscheknaseri, et pludseligt spørgsmål eller en, der nyser (også hvis det er naboen).

Ronald ViergeverDigital Designer

Tel: 70 23 45 61

Mail: [email protected]

Ronald gør Weltklasse en lille smule ‘Wereldklasse’. Vores digital designer er nemlig oprindeligt fra Holland, men nu er han i fuld gang med at designe hjemmesider, housestyles og animationer hos os på kontoret. Han er skarp foran skærmen, men han har et blødt hjerte. Især for dyr. Tip ham venligst ikke om flere katte, hunde eller heste, der mangler et hjem. Han har virkelig ikke plads til flere i sofaen.

Astrid OtteGrafiker - Studiemedhjælper
Christine BoldingØkonomi
Cool StuderendeMangler praktikophold

Tel: 28 55 47 31

Mail: [email protected]

Weltklasse leder altid efter studerende, der er noget særligt! Så kan du et eller andet fedt reklameagtigt, og mangler et praktik-sted, så send os fluks besked om dine evner.