Kære XCI

Tak fordi I giver os chancen for, at vise os frem. På denne side har vi forsøgt at samle materiale og referencer, som kan give jer et billede af, hvad vi kan – og hvordan vi arbejder. 

“Vi har ad flere omgange samarbejdet med Weltklasse. Hver gang er vi blevet mødt af lydhørhed, fleksibilitet, kreativitet og professionalisme. Weltklasse har hjulpet os med at skabe en genkendelig grafisk identitet for Regionens innovationskonkurrence, Nordjyske Nyskabere og har udarbejdet brochurer, info-film, hjemmeside mv. Vi kan på det varmeste anbefale Weltklasse.”

Louise Wagner

Indhold er alt

 

Næsten alting vi laver ender som indhold på sociale medier. Film, websites, tekster, billeder, kampagner. Derfor arbejder vi udfra, at alting skal blive til godt og seværdigt indhold. Ofte betyder det, at der sættes bevægelse til både billeder og grafik.

Vi arbejder målrettet med at ramme rigtigt på 3 sekunder – det er nemlig dén maksimale opmærksomhed, som vi kan forvente på sociale medier. Derfor skal al videoindhold starte med et element, der fanger øjet og kan standse scrollefingeren.

 

Videoen her viser et lille udsnit af det indhold, som vi hjælper vores kunder med at fremstille. Det består bl.a. af egentlige videoproduktioner, simple “talking heads” videoer og animerede film.

Når vi leverer Grafisk ID følger der altid en inspirerende og levende præsentation med.
Her sætter vi den visuelle profil i spil og giver et billede af, hvordan det hele kan foldes ud.
Herover er det Hjørrings nye kulturhus, som har fået et urbant og ungt udtryk.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fik vi vakt din interesse?