Projekbeskrivelse

Kunde: Hjørring Kommune

Videoproduktion    /    Webvideo    /    Film    /    Koncept    /    Sociale medier    

På Naturens Vegne

Narrefissefugle, udryddelse af katte og masser af dyresex. Emnerne er mange og alsidige, når Anders Lund Madsen og Morten DD diskuterer natur i verdens mindste talkshow om naturen.

Naturmødet er ikke bare for fuglekiggere, fiskenørder og træ-elskere. Det er en folkelig fejring af naturen. Her er både plads til børn, eksperter og politikere. Naturen er nemlig ikke bare smuk, afslappende og ressource-rig. Den er også skør, vild og grinagtig. Naturmødet vil gerne sætte naturen på dagsordenen – hele året, og for hele befolkningen. Det gøres bl.a. med et helt nyt formidlings-format: Mikro-talkshow udviklet specifikt til sociale medier.

“På naturens vegne” er udtænkt, konceptualiseret og produceret af Weltklasse i efteråret 2016 for Hjørring Kommune. Ideen om at lave et talkshow opstod på skuldrene af Anders Lund Madsen og Morten DDs engagement i Naturmødet. To kæmpestore personligheder, som vi bare måtte sætte sammen.

Talkshowet udkommer i 10 afsnit i foråret 2017 og fungerer dermed som optakt til Naturmødet 18.-20. maj 2017 i Hirtshals. Konceptet er udviklet til facebook og har bl.a. også haft til formål at skabe national foromtale af Naturmødet i pressen – en mission der lykkedes med bl.a. 8 min. indslag i Aftenshowet på DR den 23. marts 2017.

Weltklasse har været med lige siden de første tanker om Naturmødet for Hjørring Kommune så dagens lys i 2015. Siden har Weltklasse været involveret i udviklingen og profileringen.

3 hurtige

Projekt:
Naturmødet 2017

Opgaver:
Strategi, konceptudvikling, videoproduktion, presse, sociale medier, facebook

Kontakt:
Jeanett Kaare

Behind the scenes

Kan du li’ vores arbejde?

Lad os lave noget sammen!

Kontakt os i dag