VI ER WELTKLASSE

Vi er et reklamebureau… ikke et kommunikationshus. Ikke et design agency. Ikke et conceptual digital marketing bureau. Et reklamebureau! Der laver reklame og har kompetencerne til det.

Vi ved godt, at verden har ændret sig –  at alting i dag snurrer omkring digitale platforme. Det gør vores arbejde også. Men vi kalder det altså stadig reklame – og udgangspunktet er stadig godt design, gode ideer og indsigt i forbrugerens adfærd.

Vi sætter en ære i at være nemme at arbejde sammen med. Det skal være både inspirerende, sjovt og effektivt at være Weltklasse. Derfor forsøger vi også altid at arbejde med faste tilbud, klare aftaler og god kemi.

Vi tror på, at der findes verdensklasse overalt.
Vi elsker, når nogen oplever succes.
Vores optimisme og tro på fremgang og fremtid er ukuelig.
Vi er Weltklasse. Og du er Weltklasse.

VORES KOMPETENCER & HVAD VI KAN HJÆLPE DIG MED

jeg vil selv hvis jeg kan selv oplysningskampagne case for Aalborg kommune

Kampagner

Produktsalg, holdningsændring eller oplysning? Rekruttering af studerende, lancering af produkter, bosætning og god gammeldags branding? Med mere end 15 år på bagen har vi snart været overalt.

Læs mere
hudevad care visitkort og visuel identitet case for ribe jernindustri

Visuel identitet

Weltklasse udspringer af iværksættermiljøet i Aalborg og har trådt sine barnesko i innovationsmiljøet på NOVI. Derfor lavede vi rigtigt mange logoer for nystartede virksomheder i vores første mange leveår.

Læs mere
smagedage grafisk design case for visit nordjylland

Grafisk design

Vi elsker at klæde din virksomhed flot på. Med skrifttyper, farver, billeder og illustrationer, der siger det hele. Alt det slipper vi løs på fx brochurer, skilte, website, sociale medier, annoncer og alverdens andre medier.

Læs mere
Facebook annoncer, kampagner og boost

Sociale medier

Instagram, twitter, facebook, snapchat…bare kom an. Vi kender dem og ved, hvornår det giver mening at inddrage dem i din kommunikationsindsats.

Læs mere
Branding case for brønderslev kommune

Strategi

Vi kan da starte med den type af strategier, som vi IKKE laver – dem som ender i skrivebordsskuffer, ringbind og papirskurve.

Læs mere
Smagedage tekst case for Visit Nordjylland

Tekst

Vi kan alfabetet både forfra og bagfra. Og kæmper en indædt kamp mod for høje lixtal og unødvendigt sniksnak. Sproget er nemlig vores legeplads.

Læs mere
Mit gode liv hjemmeside webløsning

Websites

Gennem årene har vi designet og leveret hundredevis af webløsninger udviklet i utallige platforme og sammen med utallige underleverandører. Derfor har vi et ret godt grundlag for at rådgive vores kunder om den rigtige løsning.

Læs mere
Godt værtskab foredrag case

Foredrag

Hos Weltklasse kan du købe foredrag, der er inspirerende, vedkommende og helt nede på jorden. Tørre teorier og konsulent-fnidder må du finde andetsteds.

Læs mere
Råbjerg mile turisme case for Visit Nordjylland

Den skæve vinkel

Er du frisk på at udfordre “plejer” – og gøre noget helt nyt, der ikke passer i velkendte kasser og medieplaner? Vi er klar! Rent faktisk elsker vi den slags opgaver.

Læs mere

Let´s do this

Kender du det der med, at et projekt drukner i powerpointpræsentationer, planlægningsmøder og uendelige ufærdige ideer? Det er vi ret gode til at undgå. Når vi planlægger kampagner og udvikler strategi gør vi det nemlig med udgangspunkt i helt konkrete visuelle forslag. Vi gider godt skarp strategi, men vi orker ikke strategidiktatur.

Let

Spørgsmål og svar

Vi er Weltklasse. Vi er sådan en type reklamebureau, hvor alle mand kender alle vores kunder. Vi er dygtige, men taler ikke hen over hovedet på dig. Vi går nemlig op i at imponere vores kunder med vores arbejde – ikke med flotte ord og powerpoints.

Nein. Men Charlotte har engang boet nogle år i Tyskland. Og så kan vi kollektivt godt lide Weissbier og Schweinhaxe. Vi kan også ret godt lide, når der er ordnung i aftaler og deadlines.

Helt overordnet kan vi hjælpe dig med at sælge mere af den vare eller service, som du udbyder. Vi skaber din succes gennem kreative koncepter, stærke kampagneplaner, grafisk identitet, online kommunikation og ikke mindst rigtigt gode ideer.
Fordi vi generelt er positive og tror på, at der findes verdensklasse i ethvert menneske og enhver virksomhed. Vi hjælper ikke bare virksomheder med at blive synlige – vi hjælper dem op på et niveau, hvor de med stolthed kan sige, at de er weltklasse! Og så synes vi i øvrigt, at virksomheder skal være mindre selvudslettende og råbe højere om deres fortræffeligheder. Det gør vi!
Skulle du spørge fra nogen?
Ja – for hvis ikke vi kunne det, kunne vi ikke leve. I dag er dagordenen inden for reklame og kommunikation først og fremmest digital. Derfor starter langt de fleste af vores aktiviteter også med en online strategi. Når vi udvikler koncepter har vi fokus på, at der skal udarbejdes godt indhold, som fungerer på bl.a. sociale medier.