Mannschaft

Jeanett Kaare

Partner

Jeanett elsker at sætte lynhurtige streger på stort og småt. Hun er meget meget synlig, højrøstet og bliver altid centrum i en forsamling. Man ser typisk Jeanett danse og synge sig igennem hverdagen på bureauet. Armbevægelserne er store – men hun har noget at ha´ dem i.

Charlotte Stougaard

Partner

Charlotte er indbegrebet af velovervejet og strategisk kreativitet og levende tekster. Med stor forståelse i stemmen fortæller hun os andre, at reklameskilte spændt på ryggen af vildkatte nok ikke er lige, hvad kunden er ude efter.

Mikael Espensen

Creative Director

Mikael snakker med kunder, finder på ting og kommenterer højlydt på alt det, vi andre laver. Ellers ved vi faktisk ikke rigtigt, hvad han foretager sig.

Johnny Østergaard Pedersen

Grafisk Designer

Når man er underviser i alt fra bodypump til step aerobic, så er det ikke kun på cykelstien, Johnny hver dag laver en ordentlig overhaling. Når det kommer til alt fra stregtegninger til animationer, arbejder Johnny med lynfart, mens vi andre kommer halsende… host… pyha… langt efter ham.

Rikke Heinrich Juul

Tekstforfatter

Alt, der findes i true crime og 2. verdenskrigs regi, har Rikke set – men hun er også ret pjattet med tekster, som smelter på tungen. Hun arbejder meget koncentreret og er (lidt for) nem at forskrække. Ofte kræver det ikke mere end lidt bolscheknaseri, et pludseligt spørgsmål eller en, der nyser (også hvis det er naboen).

Jonas Boyer

Frontend Udvikler

Jonas er vores frontend udvikler, ekspert i at overleve hjerneoperationer og så har han faktisk flere skruer løs. Måske er det derfor, han aldrig binder sine snørebånd. Til gengæld sætter han hjemmesider op med kirurgisk præcision og snører hver eneste modstander i basket.

Ronald Viergever

Digital Designer

Ronald gør Weltklasse en lille smule ‘Wereldklasse’. Vores digital designer er nemlig oprindeligt fra Holland, men nu er han i fuld gang med at designe hjemmesider, housestyles og animationer hos os på kontoret. Han er skarp foran skærmen, men han har et blødt hjerte. Især for dyr. Tip ham venligst ikke om flere katte, hunde eller heste, der mangler et hjem. Han har virkelig ikke plads til flere i sofaen.

Det er 1991 og MTV brøler ud af et 14” Sharp TV på teenageværelset. “I took my baby on a Saturday bang…” Michael Jacksons helt nye musikvideo “Black & White” får kæberne til at falde. Da sangen når sit klimaks, sker magien. En mand, der måske stammer fra Polynesien, forvandler sig til en smuk mørk kvinde. Hun tryller sig om til en rødhåret kvinde, der forvandler sig til en rastaman. Lige for øjnene af os. “Morphing” får hele verden til at måbe og er en process, der tager månedsvis og kræver store budgetter. Nu kan du selv lege med en “light” version af morphing på ganske få minutter ved hjælp af AI-tjenesten Runway. #vierweltklasse #runway
De her 2 tosser har arbejdet sammen i 20 år… Hvordan de holder deres makkerskab på dupperne, spørger du #prank #vierweltklasse
Wow - sikke et år! Vi ønsker alle en fantastisk jul. Ikke mindst sender vi masser af juletanker til vores 2 “lieblings-projekter” @raceforoceans og @lykkeliga  som vi har kastet vores kærlighed på og hjælper så godt, vi kan. Tak fordi I gør verden til et bedre sted! #raceforoceans #lykkeliga
2 minutter og 3 sekunder! @miss_kaare smadrede alle pony-rekorder i dagens jule-udfordring #vierweltklasse
I dag var vi på filmoptagelser hos vores nye kunde @vindunor.dk i Hjørring. Camilla, Heino, Yossef og alle de andre bygger vinduer i vild kvalitet! #nordjylland #hjørring
Instagram post 17939853824358883
Julelege på @weltklasse hver dag i December - tab og vind med julesang!
🤪🎄🎅🏻 
#vierweltklasse
🌍 Midjourney er weltklasse… Lige for tiden måber vi meget. Kunstig intelligens har endelig fået et udstillingsvindue, hvor selv helt almindelige reklamemennesker kan få syn for sagen. Services som Midjourney bruger kunstig intelligens til at skabe billeder ud fra simpel tekst. Du beder den simpelthen bare om at lave et billede af “en livstræt rugby elg med porrer i stedet for ankler” og BUM får du 4 billeder på 30 sekunder. 

Det er vildt OG mærkeligt. Og så er der masser af etiske diskussioner - for maskinen tager selvfølgelig udgangspunkt i de mange fotos og kunstværker, der ligger på Internettet. Og hvem ejer egentlig rettighederne, når et billede genereres ud fra 1000vis af eksisterende værker? Nå men, vi uploadede billeder af alle os fra Weltklasse og fik AI-tjenesten til at tegne karikaturer af os… Vi er blæst bagover… og fornærmede! #ai #weltklasse #midjourney #midjourneyart

Nein, vi er ikke fra Tyskland men vi elsker ord,
billeder og idéer, der sætter sig fast i hjernen.