Vi er Weltklasse

Vi bor i Aalborg og har siden 2005 arbejdet med strategisk rådgivning, kreativitet og målrettet synlighed for en lang række private og offentlige virksomheder over hele landet. Til holdet hører 7 reklamenørder, der hver dag leger med alt fra visuel identitet, tekster og kampagner til animeret content, videoproduktion og webløsninger. 

Vores kompetencer &
hvad vi kan hjælpe dig med

Videoproduktion

Testimonials? Portrætter? Reportager? Produktpræsentation? Imagefilm? Eller noget helt andet? Brug levende billeder til at fortælle historien om det, du gerne vil dele – uanset om det er på sociale medier, i biografen eller på en messe.

Visuel identitet

Weltklasse udspringer af iværksættermiljøet i Aalborg og har trådt sine barnesko i innovationsmiljøet på NOVI. Derfor lavede vi rigtigt mange logoer for nystartede virksomheder i vores første mange leveår.

Grafisk design

Vi elsker at klæde din virksomhed flot på. Med skrifttyper, farver, billeder og illustrationer, der siger det hele. Alt det slipper vi løs på fx brochurer, skilte, website, sociale medier, annoncer og alverdens andre medier.

Tekst

Vi kan alfabetet både forfra og bagfra. Og kæmper en indædt kamp mod for høje lixtal og unødvendigt sniksnak. Sproget er nemlig vores legeplads.

Websites

Gennem årene har vi designet og leveret hundredevis af webløsninger udviklet i utallige platforme og sammen med utallige underleverandører. Derfor har vi et ret godt grundlag for at rådgive vores kunder om den rigtige løsning.

Animeret content

Pust liv din grafik og dine fakta med animeret content. Dine følgere har en lynhurtig tommelfinger og scroller med en rasende fart gennem de sociale medier. Derfor skal du give dem noget, der skaber nysgerrighed og giver dem en god grund til at stoppe op.

Kampagner

Produktsalg, holdningsændring eller oplysning? Rekruttering af studerende, lancering af produkter, bosætning og god gammeldags branding? Med mere end 15 år på bagen har vi snart været overalt.

Nein, vi er ikke fra Tyskland men vi elsker ord,
billeder og idéer, der sætter sig fast i hjernen.