Videoproduktion

Testimonials? Portrætter? Fjollede ideer? Reportager? Produktpræsentation? Imagefilm? Verden snurrer omkring video – og vi leverer timevis af  film hvert eneste år. Brug levende billeder til at fortælle historien om det, du gerne vil dele – uanset om det er på sociale medier, i biografen eller på en messe. Vi er vant til at stå for hele processen – lige fra idé og koncept til interview, journalistisk vinkling, optagelser, redigering, undertekster og animation. Og er der brug for en speaker, finder vi også det.

“Danmarks mindste betjent” er en mini politiserie udviklet og produceret for Aalborg Kommune. Her trækker 8-årige Victor i politiuniformen for at hjælpe makkeren Kent med at sætte farten ned i trafikken.  

“Vi er de digitale” sætter fokus på de digitale kompetencer hos EUX-eleverne ved Aalborg Handelsskole og HEG. Videoerne er brugt til annoncering målrettet virksomheder inden for detail branchen. 

LykkeLiga er ét af vores kæledægge-projekter. I denne video præsenterede “Danmarks lykkeligste håndboldliga” Karen Brødsgaard som ny sportschef for ungdomsarbejdet.   

“Emil pumper procenterne” er udviklet og produceret for TV2 Nord i forbindelse med Folketingsvalget 2022. De 5 afsnit blev vist på alle TV2 Nords kanaler både online og på TV. Formålet var at øge stemmeprocenten blandt Nordjyllands unge. 

Sammen med “Nordjysk Madfestival” opfandt vi “Danmarks vildeste middag” midt på Peder P. Hedegaard siloen i Nørresundby. Konceptet skulle sætte fokus på årets madfestival og blev dækket af både TV og Aviser.

De her film var fantastiske at skyde. For familieplejen ved Aalborg Kommune producerede vi en række interviews med plejefamilier. Så kan man altså tale om at have “Kærlighed i overskud!”

For Brønderslev Kommune har vi gennem årene lavet timevis af video til sociale medier. Her er det et kort portræt af Søren fra Børnehaven Møllegården, som blev kåret til Årets Pædagog af Politiken i 2021. 

For AAU har vi bl.a. lavet en række portrætfilm af tidligere studerende, der fortæller om hvordan de har brugt deres uddannelse. Her er det Mikkel, der arbejder som Data Scientist ved Grundfoss. 

Statens Administration i Hjørring havde brug for at kommunikere deres nye strategi. Det gjorde vi gennem en række film, hvor ledende medarbejdere beskriv de enkelte elementer. Filmen inddrager SAM’s grafiske univers og skaber sammenhæng til trykte og digitale udgivelser. 

Filmprojekter kan være både store og små. Vi laver både store produktioner og små håndholdte – det afhænger alt sammen af ambitioner, budget og formål. Vi rådgiver dig også gerne om brugen af video i din markedsføring ligesom vi kan give dig tips til fx. vinkling og formater. 

Fik vi vakt din interesse?