Visuel identitet

Vi plejer at sige, at det er lidt ligesom at vælge et navn til sin ufødte baby
– Det er en svær beslutning og noget, som er vanskeligt at gøre om. Derfor er vi også nænsomme i vores rådgivning. Omvendt ved vi også, hvad der skal til for at skabe en visuel identitet, der fortæller den helt rigtige historie om din virksomhed.

Farver. Typografi. Grafiske elementer. Billedstil. En målrettet visuel identitet får alle elementer til at gå op i en højere enhed. Og vigtigst af alt. Den skaber konsekvens og sammenhæng i din kommunikation. 

Nogle gange er der brug for at starte fra scratch – med helt nyt logo, grafisk udtryk og designmanual. Andre gange kan vi bygge videre på det, du allerede har. Uanset hvad står vi klar med strategisk og kreativ sparring og en stærk grafisk hånd.

De seneste år har vi bl.a. lavet disse logoer:

“Vi har ad flere omgange samarbejdet med Weltklasse. Hver gang er vi blevet mødt af lydhørhed, fleksibilitet, kreativitet og professionalisme. Weltklasse har hjulpet os med at skabe en genkendelig grafisk identitet for Regionens innovationskonkurrence, Nordjyske Nyskabere og har udarbejdet brochurer, info-film, hjemmeside mv. Vi kan på det varmeste anbefale Weltklasse.”

Louise Wagner

Fik vi vakt din interesse?